Новини

Тут повинно бути зображення

Шановні споживачі!

КП «Водоканал» звертається до Вас з проханням своєчасно сплачувати за надані послуги.
Щиро дякуємо за розуміння! Ми працюємо для Вас 24/7! Разом до перемоги!

Згідно статті 8 Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» Рахунки на оплату комунальної послуги надаються споживачу на паперовому носії. На вимогу або за згодою споживача рахунки можуть надаватися споживачу в електронному вигляді, у тому числі за допомогою доступу до електронних систем обліку розрахунків споживачів.

Для швидкості та зручності розрахунків за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, пропонуємо Вам обрати електронну версію рахунку на оплату, який буде завжди доступним у Вашому особистому кабінеті. Електронна версія рахунку гарантує Вам конфіденційність та збереження персональних даних, а також захист від вандалів, які можуть пошкодити або знищити паперовий рахунок.

Для можливості користування електронною версією рахунку Вам необхідно в особистому кабінеті споживача на сайті у розділі «Оплата» обрати «Надсилати рахунки тільки в електронному вигляді». 

Щиро дякуємо Вам за внесений вагомий вклад в збереження довколишнього середовища шляхом збереження паперу, який витрачається на друк паперових рахунків на оплату послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

24.01.2024