Новини

Тут повинно бути зображення

Місцевими Telegram-каналами поширюється викривлена інформація

Місцевими Telegram-каналами поширюється викривлена інформація, що «Запорізьке комунальне підприємство Водоканал уклало угоду на отримання послуг з охорони. На це вони вирішили виділити близько 13.5 мільйонів гривень».

ОФІЦІЙНО ПОВІДОМЛЯЄМО:

Комунальне підприємство «Водоканал» уклало Договір з Управлінням поліції охорони в Запорізькій області, щодо надання послуг фізичної охорони об’єктів КП «Водоканал», виключно, згідно вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження категорії об’єктів державної форми власності та сфер державного регулювання, які підлягають охороні органами поліції охорони на договірних засадах» від 21.11.2018 р. № 975.

Відповідно до вищезазначеної Постанови об’єкти КП «Водоканал» відносяться до категорії  «8. Об’єкти і споруди централізованого питного водопостачання», та відповідно до пунтку 2 Постанови, такі об’єкти необхідно охороняти органами поліції охорони на договірних засадах.

Також зазначаємо, що вартість послуг за договором сформована на підставі калькуляцій вартості Управління поліції охорони в Запорізькій області.

28.12.2023