Новини

Тут повинно бути зображення

Комунальне підприємство «Водоканал» закликає мешканців міста не знищувати пожежне обладнання

Протягом поточного року мешканці міста Запоріжжя помітили, що на вулицях з’явилися наземні сучасні пожежні гідранти, які встановили фахівці КП «Водоканал» біля державних, соціальних об’єктів та житлових будинків.

Але, нажаль, в результаті дій несумлінних мешканців, наносяться суттєві пошкодження пожежним гідрантам. Люди ламають, демонтують частини гідрантів або зривають рукавні заглушки. Це призводить до потрапляння в середину гідрантів сміття, сторонніх предметів та води, що замерзає при зниженні температур зовнішнього повітря. В наслідок чого блокується потік води через гідрант. Через це, пожежники не мають змоги підключитися до такого обладнання та втрачається дорогоцінний час на гасіння пожежі.

Наполегливо просимо всіх мешканців міста Запоріжжя відповідально ставитися до майна та усвідомлювати, що пожежна безпека в наш час є дуже важливим моментом, так як загроза виникнення пожежі існує на великій кількості різних об’єктів. Саме тому, потрібно не завдавати шкоди, а якщо ви стали свідком пошкодження пожежного гідранту, одразу ж повідомляти про це КП «Водоканал». Зробити це можна за номерами телефонів 214-92-14 та 067-619-97-08. Засоби пожежогасіння завжди мають бути у справному стані, щоб якнайшвидше знищити потенційну пожежу в самому зародку та зберегти найдорожче – людські життя.

31.10.2023