Новини

Тут повинно бути зображення

ТОВ «Торговий дім «ІНВАР» надав КП «Водоканал» пожежні гідранти

Починаючи з минулого року КП «Водоканал» проводить заміну застарілих підземних гідрантів на нові сучасні наземні. Так, на початку 2023 року ТОВ «Торговий дім «ІНВАР» було надано КП «Водоканал» безоплатну допомогу у вигляді 100 наземних пожежних гідрантів з комплектами підключення на суму більше 5 млн гривень. Всі ці гідранти встановлені по всім районам нашого міста власними силами КП «Водоканал».

Цього року, кількість наземних гідрантів на вулицях міста ще значно збільшиться. Наразі підписано угоду про надання безоплатної допомоги між КП «Водоканал» та ТОВ «Торговий дім «ІНВАР» та отримано 104 пожежних гідранти з комплектами підключення. Вже цього тижня фахівці розпочнуть їх встановлення біля житлових будинків та соціально важливих об’єктів міста таких як лікарні, школи та «пункти незламності».

Однією з ключових переваг наземних гідрантів є їх доступність для оперативного використання рятувальниками, що важливо в умовах міського середовища та під час воєнних дій, коли швидкий доступ є критичним фактором для ефективної реакції на небезпеку.

Ці заходи не лише спрямовані на мінімізацію наслідків військових дій, але й підвищують загальний рівень пожежної безпеки мешканців Запоріжжя.

26.07.2024